Elders
Nederlands Engels

Luxe vakantiehuis met hottub

Sfeervolle vakantiewoning met hot tub

Verwen u zelf en uw gezin eens met een verblijf in onze sfeervolle vakantiewoning aan de rand van een kleinschalig bungalowpark in Drenthe. De woning is gelegen in Gees vlakbij het Staatsbos.  
De woning is van alle gemakken voorzien en bied plaatst voor maximaal 8 personen. Kijkt u op onze site onder bungalow type C voor de woning. 
Vergeet vooral niet om de hottub erbij te selecteren. Dan plaatsen wij de hottub bij uw vakantiewoning. Na aankomst gaat u eerst de hottub opstoken om vervolgens na een paar uur heerlijk te kunnen ontspannen.
Dus voor een heerlijk wellness weekend in een bungalow in Drenthe huurt u een luxe vakantiehuis met hot tub.
Overigens is de hottub ook te boeken bij een ander type woning.
Verwen u zelf en uw gezin eens met een verblijf in onze sfeervolle vakantiewoning aan de rand van een kleinschalig bungalowpark in Drenthe, waar rust en ruimte ons credo is. De woning is gelegen in Gees, vlakbij het Staatsbos. De woning is van alle gemakken voorzien en biedt plaats voor maximaal 8 personen. Kijkt u op onze site onder bungalow type C voor de foto's van de woning en kom in de stemming. 

Hottub vakantiewoningVergeet vooral niet om de hottub erbij te selecteren. Dan plaatsen wij de hottub bij uw vakantiewoning. Na aankomst gaat u eerst de hottub opstoken om vervolgens na een paar uur heerlijk te kunnen ontspannen. 

Dus voor een heerlijk welness weekend in een bungalow in Drenthe huurt u een luxe vakantiehuis met hot tub.

Uiteraard is de hottub ook te boeken bij een ander type woning.

zoeken

contact

Telefoon: (+31) (0)524 581219
Fax: (+31) (0)524 581760
E-mail: Klik hier